Buscar este blog

Breaking News

jueves, 1 de enero de 2015

Enero 2015: Planning
Estrenos: 1 Enero
El  Primer día del año viene cargado de estrenos.
- Frio en Julio 
 (pinchar en el titulo y os llevará a la reseña de la película)
- Cómo acabar con  sin tu jefe 2
- The imitation Game ( Descifrando Enigma)
- The Gambler ( El jugador)
- El sèptimo hijo
- Messi
- Leviatán
- Se nos fue de las manos
- Walesa, la esperanza de un pueblo
El viernes 2 de enero a las 20 horas, y el 3 de Enero a las 18.00, podréis ver en LA FILMOTECA VALENCIANA : FROZEN
Os recordamos que el precio son 2 euros, pero con cualquier carnet, como la Fnac, estudiante, jubilado, parado... el precio es 1 euro. Los menores de 14 entran gratis, y puedes entrar hasta con 6 niños. Planazo.El 6 de Enero tendremos solamente el estreno de Paddington: La historia de un osito ingles, con nombre de estación.
                                                   
7. Enero


 
 

Dimarts 20 de gener, 18 hores
Cicle 'Les temptacions del dimoni' al Rector Peset

La belleza del diablo

La Beauté du diable, René Clair, 1950, 95'.Direcció: René Clair Guió: René Clair, Armand Salacrou Música: Roman Vlad Fotografia: Michel Kelber Intèrprets: Michel Simon, Gérard Philipe, Nicole Besnard, Simone Valère, Carlo Ninchi, Raymond Cordy, Tullio Carminati, Paolo Stoppa, GastonModot
Sinopsi Mefistòfeles, el servidor de Llucifer, li torna la joventut a Faust, un alquimista retirat, a canvi de la seua ànima. Adaptació en to irònic de l’obra de Goethe.
Sala d'actes · Col·legi Mayor Rector Pesset · Pl. Forn de Sant Nicolau, 4 · ValènciaPresentació a càrrec de José Manuel Aura, membre de l'Aula de Cinema.
Més informació sobre el cicle Les temptacions del dimoni

Dilluns 26 de gener, 18 hores
Debats a La Nau

Música i política: Frank Zappa en l'actualitat

Jornada sobre Frank Zappa.Projecció de la pel·lícula Video from Hell (Frank Zappa, 1987, 58')
Taula rodona amb la participació de:Julián Hernández, músic (Siniestro Total)Román García, periodista (El Tercer Poder)Óscar Barberá, professor de Didàctica de la ciències experimentals i socials (UV)Jenaro Talens, catedràtic de Comunicació Audiovisual (UV)
Presenta i modera:Manuel de la Fuente, professor de Comunicació Audiovisual (UV)

Aula Magna · La Nau. Centre Cultural de la Universitat de València · c/ Universitat, 2Entrada lliure, aforament limitat
Organitza: 
Aula de Cinema de la Universitat de València, Màster en Interculturalitat, Comunicació i Estudis Europeus de la Universitat de València

Dimarts 27 de gener, 18 hores
Cicle 'Les temptacions del dimoni' al Rector Peset

El corazón del ángel

Angel Heart, Alan Parker, 1987, 113'.Direcció: Alan Parker Guió: Alan Parker (Novel·la: William Hjortsberg) Música: Trevor Jones Fotografia: Michael Seresin Intèrprets: Mickey Rourke, Robert De Niro, Charlotte Rampling, Lisa Bonet, Brownie McGhee, Stocker Fontelieu
Sinopsi Harry Àngel, detectiu privat en hores baixes a la ciutat de Nova Orleans, és contractat a Nova York per un misteriós personatge anomenat Louis Cyphre per tal que trobe un home desaparegut. Tal com avança la investigació i coneix Epiphany Proudfoot, filla d’un sacerdot vudú, es succeeixen estranyes morts, que semblen estar relacionades amb la màgia negra, que impliquen Harry d’una manera cada vegada més personal.
Sala d'actes · Col·legi Major Rector Peset · Pl. Forn de Sant Nicolau, 4 · ValènciaPresentació a càrrec d'Héctor Gómez, membre de l'Aula de Cinema.
Més informació sobre el cicle Les temptacions del dimoni


Dijous 29 de gener, 18 hores
Cicle 'Digueu-li “x”. Lliçons matemàtiques' al Palau de Cerveró

Pi, fe en el caos

Pi, Darren Aronofsky, 1998, 85'.Direcció i guió: Darren Aronofsky Música: Clint Mansell Fotografia:Matthew Libatique Intèrprets: Sean Gullette, Mark Margolis, Ben Shenkman, Pamela Hart, Stephen Pearlman, Samia Shoaib, Ajay Naidu, Kristyn Mae-Anne Lao, Lauren Fox.
Sinopsi Max, un matemàtic reservat que pateix migranyes, s’obsessiona en descobrir el valor del número Pi. A causa de les seues investigacions, és perseguit per una empresa multimilionària que pretén conèixer el patró que regeix el mercat borsari i per una secta jueva que pretén conèixer, per mitjà d’aquests números, el vertader nom de Déu.
Sala de conferències · Palau de Cerveró · Pl. Cisneros, 4 · ValènciaPresentació a càrrec d'Héctor Gómez, membre de l'Aula de Cinema.
Més informació sobre el cicle Digueu-li "x". Lliçons matemàtiquesEncuentra las entradas de tu cine favorito con increíbles descuentos

Gana dinero con tu blog.

Gana dinero con tu blog.
Te enseño como

¿Nos invitas a un café?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Entradas populares

Páginas