Buscar este blog

Breaking News

domingo, 6 de octubre de 2013

Sitges en Serie

Si no teniamos bastante con las pelis, o con los maratones este año además el Festival viene cargado de series.

The Walking Dead, Juego de Tronos, Hemlock Grove, Los asesinatos de Fjällbacka, Bates Motel, Hannibal o Sleepy Hollow, son las series que pasarán por el Festival, y contarán con la presencia de actores como Charles Dance y realizadores como el polifacético Eli Roth. Todos los pases de las series serán gratuitos para el público, y se proyectarán en el espacio de la Sala Tramuntana, donde conviven actividades y proyecciones.

Las proyecciones de Sitges View empezarán el sábado 12 de octubre a las 17.30 horas, con la emisión de los dos primeros capítulos del thriller supernatural de vampiros y hombre lobo Hemlock Grove, basada en la novela de Brian McGreevy del mismo nombre. Eli Roth, el director de The Green Inferno – película de canibales de la Sección Oficial­– es el productor ejecutivo de esta serie y estará en la sala para presentar la primera entrega, dirigida por él mismo. Roth estará acompañado por el productor Erik Pack y la actriz Lorenza Izzo.

<-------------- APUNTAD ESTO, ELI ESTARÁ.

la noche del lunes 14 de octubre. La fiesta para los amantes de la mítica serie apocalíptica continuará como merece la ocasión, ya que, se presentará Sleepy Hollow, la serie en la que el caballero sin cabeza imaginado por Washington Irving y popularizado por Tim Burton se despierta en el Nueva York de 2013.
como ha crecido este dragón!! da gusto verlo!
Por otro lado, Juego de Tronos debuta en Sitges con el episodio Las lluvias de Castamere, un capítulo que generó un gran impacto público en la última temporada por las sorpresas del guión que incorporaba. El actor Charles Dance –lord Tywin Lannister en la serie, y también conocido por papeles desempeñados en las películas Alien 3 o Last Action Hero y protagonista en Patrick, uno de los estrenos de Sitges 2013– estará en la proyección del capítulo para compartir estos momentos con sus fans.

SITGES VIEW 2013: PROGRAMA
SÁBADO, 12 DE OCTUBRE
16 h. Presentación de la serie Bates Motel. Presentación de esta serie, que investiga el pasado de Norman Bates y el vínculo que tenía con su madre.
17.30 h. Presentación de la serie Hemlock Grove. Proyección de los dos primeros capítulos de esta serie de vampiros y hombres lobo. El primero está dirigido por Eli Roth. Contará con la presencia del director y productor Eli Roth. Posterior coloquio con Eli Roth, Erik Pack, productor y Lorenza Izzo, actriz.
DOMINGO, 13 DE OCTUBRE
16 h. Presentación de la serie Game of Thrones. Presentación y proyección de un episodio de Juego de Tronos. Con la presencia del actor Charles Dance.
19 h Sitges View: Presentación de la serie Los asesinatos de Fjällbacka (Smaker från Fjällbacka). Proyección del primer capítulo de esta serie, basada en la novela de Camilla Läckberg, que también es productora de la serie. Canal + estrenará esta serie el próximo mes de diciembre.
LUNES, 14 DE OCTUBRE
22.15 h. Sitges View: Presentación de la serie The Walking Dead y Sleepy Hollow. Proyección del primer capítulo de la nueva temporada de la serie The Walking Dead, simultáneamente con la emisión por TV. Después, se presentará la nueva serie Sleepy Hollow. 
SÁBADO, 19 DE OCTUBRE
16 h.  Sitges View: Presentación de la serie Hannibal. Presentación de la nueva serie basada en el personaje de Hannibal Lecter de la película El silencio de los corderos 










Espai FNAC

(Davant l’Auditori)

DIVENDRES, 11 D'OCTUBRE
17 h 
Presentació del llibre: Quentin Tarantino. Glorioso bastardo, de Juan Manuel Corral (Dolmen Editorial) i prologat per Àngel Sala 
A càrrec de l’autor.
Acte obert al públic

DISSABTE, 12 D'OCTUBRE
12 h 
La música de Pino Donaggio
Trobada amb el compositor Pino Donaggio, autor de bandes sonores originals de films com Carrie, Aullidos i Vestida para matar, entre d’altres.
Acte obert al públic

13 h
Revisitant Lem, Bradbury i Hodgson (amb la participació especial de Schopenhauer i Silver Surfer i la banda sonora de l’ELO i Aqua)Una conversa sobre els límits de la realitat entorn la novel·la Enemigo innúmero, de Carlos Soto. Amb Lorenzo Silva (escriptor i editor, premi Planeta 2012), Toni Iturbe (escriptor, director de la revista Qué Leer) i Óscar Solana (professor de literatura).
Acte obert al públic

17 h
Presentació de llibres de terror i col·loqui. Debat sobre el terror, el cinema i la seva connexió amb la literatura de gènere
Presentació dels llibres Legendarium I y IVCuencas vacíasEl poder de la sangreLas moradas del miedo a través d’un debat sobre el terror, el cinema i la seva connexió amb la literatura de gènere. L’acte anirà a càrrec de Pedro L. López i Julián Sànchez.
Acte obert al públic

19 h
Presentació llibre John Carpenter: Ultimátum a la Tierra, de varis autors (Macnulti Editores)
Llibre col·lectiu dedicat a la carrera de John Carpenter, a càrrec de Lolo Ortega, J.D. Cáceres, Roberto Alcover Oti, Tonio L. Alarcón i Antonio José Navarro.
Acte obert al públic


DIUMENGE, 13 D'OCTUBRE
13 h
Behind the scenes of The Green Inferno 
Trobada amb Eli Roth, Nicolás López i Lorenza Izzo per parlar de The Green Inferno.
Acte obert al públic

17.30 h
Presentació de les novetats editorials de Tyrannosaurus
Novetats de la col·lecció Double Feature (Slugs, de Shaun Hutson, i Orilla intranquila, de Victor Blázquez) i el llibre Silencios de pánicoHistoria del cine fantástico y de terror español 1987-2010, de Diego López i David Pizarro.
L’acte anirà a càrrec de Diego López, David Pizarro, Victor Blázquez, Toni Bascoy, Manu Argüelles, Lluís Rueda, Pau Roig, Montse Rovira i Juan Carlos Benítez. També hi assistiran els editors Jose Miguel Rodríguez, Marc Gras i Nae Esteban.
Acte obert al públic

19 h
Sitges Fòrum: Nova generació de directors
Conversa amb Julián Génisson, Lorena Iglesias, Aaron Rux, directors de La tumba de Bruce Lee.
Acte obert al públic

DIMARTS, 15 D’OCTUBRE
18 h
Presentació llibre Lifeforce, minut a minut
L’equip de Fanzine Fuerza Vital ha fet un curiós llibre sobre el film Fuerza Vital (Tobe Hooper, 1985), on s’ha demanat a 111 persones que escriguin un text sobre un minut diferent de la pel·lícula. El film dura 111 minuts i el llibre té 111 autors.
Amb la participació de Jorge Núñez, director de la revista Fuerza Vital, Marcos Urquijo, Borja Crespo, Rubén Lardín, Desirée de Fez, Carlo Padial i molts més.
Acte obert al públic 

20.15 h
Taller Phonetastic amb Pablo Larcuen 
Taller sobre les possibilitats dels smartphones dins del món del cinema, a càrrec de Pablo Larcuen, director del film Hooked Up.
Acte obert al públic

DIMECRES, 16 D’OCTUBRE
17 h
Presentació nous segells DVD 
Presentació de tres nous segells de DVD. La aventura, dedicat al cinema comercial, Artistic metropol, dedicat al cinema de culte, i Vial of Delicatessens, dedicat al cinema underground. A càrrec de Ferran Herranz, Àngel Mora i Naxo Fiol.
Acte obert al públic
19 h
Debat ‘Papel mojado, tweets incendiarios (Prensa digital vs prensa analógica’
El paper de les xarxes socials a la crítica cinematogràfica.
Acte obert al públic

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE
19 h
Presentació de la revista Prosa Inmortal, dirigida per Fran Serrano i John Tones
A càrrec de Noel Ceballos, Desirée de Fez i Jordi Sánchez Navarro.
Acte obert al públic

DIVENDRES, 18 D'OCTUBRE 
17 h
Presentació Còmic Superman: La guerra de los mundos, de Roy Thomas i Michael Lark
A càrrec de Gustavo Martínez, editor de DC a ECC Ediciones, i de Jordi Ojeda, comissari de l'exposició La guerra dels mons, patrocinada per Gas Natural Fenosa.
Acte obert al públic

19 h
Scifi World presenta 
Presentació del llibre Lucio Fulci: Epifanías del Horror; de la revista SFW Icons dedicada a la figura de John Carpetner, dels nous llançaments en DVD i del Festival de Cinema Fantàstic de Madrid Nocturna.
A càrrec d’Àngel Sala, David Fernández, Ángel Agudo i Rubén Higueras.
Acte obert al públic

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE 
11.30 h 
Els meus primers monstres 
Presentació de la col·lecció de llibres infantils La cocina de los monstruos. A càrrec de Martín Piñol (autor) i Votric (il·lustrador).
Acte obert al públic

13 h
Presentació del còmic Apocalipsis Zde Manuel Loureiro i Vicente Vegas, (Panini Cómics)
A càrrec de dibuixant Vicente Vegas. Moderat per Jordi Ojeda. 
Acte obert al públic

17 h
Presentació del còmic Historias de terror cotidiano, de Santi Pérez (Diábolo Ediciones)
A càrrec de Santi Pérez. Moderat per Jordi Ojeda.
Acte obert al públic

18.30 h
Presentació del llibre El Cementiri de Gerard Guix (Columna)
Gerard Guix (autor) i Ignasi Font (Il·lustrador) parlaran del procés creatiu i de les referències literàries i audiovisuals que els han influenciat a l’hora de crear aquesta novel·la de ciència-ficció. L’actor Albert Puigdueta en llegirà alguns fragments.
Acte obert al públic

Concurs d'aparadors de Sitges 2013

1.- Hi poden participar qualsevol establiment comercial de Sitges que decori el seu aparador en relació amb la temàtica de cinema fantàstic, ciència ficció o terror. Els aparadors que hi participin hauran de romandre decorats, com a mínim, fins el 20 d’octubre.
2.-Per inscriure’s han d’enviar un correu electrònic a: activitats@sitgesfilmfestival.com indicant el nom de l’establiment, l’adreça, una persona de contacte junt amb el seu telèfon i correu electrònic. En el correu hi hauran d’enviar una fotografia de l’aparador decorat. La data límit és dijous 10 d’octubre.
3.- Entre el 11 i el 16 d’octubre, les fotos dels establiments participants estaran en una pestanya de la pàgina oficial del Facebook del Festival. Les tres fotos més votades obtindran cada una un premi. La data límit per a votar les fotografies participants és dimecres 16 a les 20 hores.
4.- Els premis del concurs seran:

1er premi: Dues entrades per la pel·lícula de cloenda del Festival, The Sacrament, dissabte 19 d’octubre a les 19.30 hores a l’Auditori.
2on premi: Dues entrades per a la pel·lícula The Returned, divendres 18 d’octubre a les 20.45 hores a l’Auditori.
3er premi: Sopar per a dues persones al Cable de Sitges.
5.- Els guanyadors s’anunciaran via Facebook. L’equip del Festival es posarà en contacte amb els establiments guanyadors.

Sala Tramuntana

(Hotel Meliá Sitges)

DISSABTE 12 D'OCTUBRE 

12 h
Presentació: Little Secret Film
Projecte cinematogràfic presentat per Calle 13.
Dissabte, 12 d’octubre, a les 12 h
Acte obert al públic

16 h
Sitges View: Presentació de la sèrie Bates Motel
Presentació de la sèrie Bates Motel, que investiga el passat de Norman Bates i el vincle amb la seva mare.
Acte obert al públic

17.30 h
Sitges View: Presentació de la sèrie Hemlock Grove
Projecció dels dos primers capítol d’aquesta sèrie de vampirs i homes llop. El primer està dirigit per Eli Roth. Comptarà amb la presència del director i productor Eli Roth. Col·loqui posterior amb Eli Roth; Erik Pack, productor, i Lorenza Izzo, actriu.
Acte obert al públic

19.45 h
Presentació: Little Secret Film 
Projecte cinematogràfic presentat per Calle 13.
Acte obert al públic

22 h
Sitges View: #Cinebasura amb Canal + Xtra
Projecció de Secta siniestra (Ignacio F. Iquino, 1982). Amb els comentaris en directe des de la sala de Paco Fox i Viruete.
Acte obert al públic

DIUMENGE, 13 D'OCTUBRE
12 h
Taula Rodona: De Bram Stoker a Glam Stalkers, el paper de les dones als films de terror
Trobada per debatre el paper de la dona al gènere fantàstic. Amb la participació de Consuelo Holtzer, vicedirectora artística i programadora de l’Strasbourg European Fantastic Film Festival; Francine H Raveney, directora executiva d’EWA; Shelagh M Rowan, crítica de cine; Kier-La Janisse, directora del web Fangoria, i Sara Pons, realizadora.
Acte obert al públic

 

14 h

Presentació del Clúster Audiovisual: Objectius

El Clúster Audiovisual de Catalunya presenta els seus objectius al sector. Hi participaran membres de la Junta Directiva i associats.
Acte obert al públic

16 h
Sitges View: Presentació de la sèrie Game of Thrones
Presentació i projecció d’un episodi de Game of Thrones. Amb la presència de l’actor Charles Dance.
Acte obert al públic

19 h
Sitges View: Presentació de la sèrie Los Crímenes de Fjällbacka (Smaker från Fjällbacka)
Projecció del primer capítol d’aquesta sèrie, basada en la novel·la Los crímenes de Fjällbacka, de Camilla Läckberg, que és, al mateix temps, productora de la sèrie. Canal + estrenarà la sèrie el proper mes de desembre.
Acte obert al públic

20.30 h

Projecció del documental: La última película de Jess Franco

Projecció gratuïta oberta al públic

DILLUNS, 14 D'OCTUBRE
16 h
Projecció Secció Noves Visions Emergents: Capa caída
Preu: 3€

18 h
Sitges Fòrum: Los inocentes
Trobada amb l'equip del film Los Inocentes.
Acte obert al públic

20 h
Projecció Secció Noves Visions Emergents: La Tumba de Bruce Lee
Preu: 3€

22.15 h
Sitges View: Presentació de la sèrie The Walking Dead i Sleepy Hollow
Projecció del primer capítol de la nova temporada de la sèrie The Walking Dead simultàniament amb la seva emissió per TV. Seguidament, es presentarà la nova sèrie Sleepy Hollow.
Acte obert al públic


DIMARTS, 15 D'OCTUBRE 

20 h

Màster Class: Raúl García

Classe magistral de l’animador Raúl García.
Preu: 4,50€

DIMECRES, 16 D'OCTUBRE
16 h

Secció Noves Visions Emergents: Presentació film Pixel Theory

Preu: 3€

19 h
Lliurament dels premis del Primer Concurs de Guió Transmèdia
Acte obert al públic

20.30 h

Sessió de curtmetratges ESCAC

Acte obert al públic


DIJOUS, 17 D'OCTUBRE
12 h

Debat entre autors i crítics

Debat organitzat pel Col·legi de Directors de Catalunya dedicat als actors i actrius.
Acte obert al públic

16 h

Sitges Fòrum: L'aventura americana

Trobada amb directors catalans que han trobat l’oportunitat de realitzar els seus projectes als Estats Units. Amb la presència de Gonzalo López Gallego i Víctor Garcia.
Acte obert al públic

18 h
Sitges Coming Soon 2013
Presentació de les futures estrenes cinematogràfiques de gènere fantàstic.
Acte obert al públic

20 h

Projecció Secció Noves Visions Emergents: Caídos

Preu: 3€

DIVENDRES, 18 D'OCTUBRE 

11 h

Pitching Four Corners (ESCAC)


18 h

Master Class: Takashi Miike & presentació llibre Takashi Miike: La

provocación que llegó de Oriente

Classe magistral del director Takashi Miike i presentació del llibre dedicat al realitzador japonès.
Preu: 4,50€

20 h

Projecció Secció Noves Visions Emergents: DEP: El Club

Preu: 3€


DISSABTE, 19 D’OCTUBRE
11 h

Sitges Fòrum: Bill Plympton

Trobada amb el conegut animador Bill Plympton.
Acte obert al públic

 

16 h

Sitges View: Presentació de la sèrie Hannibal
Presentació de la nova sèrie basada en el personatge d’Hannibal Lecter del film El silenci dels anyells.
Acte obert al públic

18 h
Marató Tramuntana Low Cost
Marató amb la projecció de tres films low cost. Els títols dels films s’anunciaran properament.
Preu: 4,50€



Encuentra las entradas de tu cine favorito con increíbles descuentos

Gana dinero con tu blog.

Gana dinero con tu blog.
Te enseño como

¿Nos invitas a un café?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Entradas populares

Páginas