Buscar este blog

Breaking News

lunes, 29 de noviembre de 2021

EL TEM I LABA IMPULSEN LA POSADA EN ESCENA D'UN MÀSTER DE CREACIÓ MULTIMÈDIA

 

EL TEM I LABA IMPULSEN LA POSADA EN ESCENA D'UN MÀSTER DE CREACIÓ MULTIMÈDIA

La prestigiosa escola artística i l'espai municipal estableixen un acord per estrenar un espectacle creat pels estudiants i supervisat per Pep Gatell, de La Fura dels Baus
Els alumnes del Màster, durant la seua visita al TEM
 
Dins del seu compromís formatiu amb les arts escèniques, el Teatre El Musical acollirà el proper mes de desembre la representació d'una peça sorgida del Màster Internacional de Creació Multimèdia per a l'Espectacle, que des del gener passat es desenvolupa a l'escola LABA de València. Es tracta de la primera seu internacional de la prestigiosa universitat italiana d’Art i Disseny LABA, amb més de 20 anys d’història i 2.500 estudiants matriculats cada any.

Concebut a partir d'eixos com la multidimensionalitat, el vídeo en els múltiples formats, la llum, l'espai sonor en interacció live, la incorporació de les noves tecnologies, la participació dels internautes a l'esdevenir de l'obra o la interacció amb el públic, el Màster s'articula al voltant de quatre fases, al llarg de les quals els alumnes aprenen a concebre, construir i interactuar amb els elements protagonistes de l'escena, alhora que fan una immersió completa i exigent en el desenvolupament d'una obra escènica.

Durant la primera fase del curs, al llarg dels primers cinc mesos, els alumnes aprendran i experimentaran amb els conceptes i tècniques necessaris per a la creació multimèdia a les arts escèniques. Al mateix temps, rebran una sòlida formació en l'ús dels softwares més capdavanters i professionals existents actualment.

El gran repte del Màster és que els coneixements adquirits durant els primers sis mesos confluïsquen a la tercera fase, donant forma a un espectacle baix la supervisió de Pep Gatell, Director Artístic de Fundació Èpica La Fura dels Baus, Cristina Casanova, Directora del Màster, i un professorat format per prestigiosos artistes i professionals en actiu. Este muntatge s'estrenarà el 17 de desembre de 2022 al TEM, per a Casanova, “un dels millors espais teatrals de València”. “Esta estrena constitueix una gran oportunitat i un important repte per a tot l'alumnat i professorat, i una ocasió per a la ciutat per enriquir-se amb una oferta de formació capdavantera i experimental al sector de les arts escèniques”.
 


EL TEM Y LABA IMPULSAN LA PUESTA EN ESCENA DE UN MÁSTER DE CREACIÓN MULTIMEDIA

La prestigiosa escuela artística y el espacio municipal establecen un acuerdo para estrenar un espectáculo creado por los estudiantes y supervisado por Pep Gatell, de La Fura dels Baus
 

Dentro de su compromiso formativo con las artes escénicas, el Teatre El Musical acogerá el próximo mes de diciembre la representación de una pieza surgida del Máster Internacional de Creación Multimedia para el Espectáculo, que desde el pasado enero se desarrolla en la escuela LABA de València. Se trata de la primera sede internacional de la prestigiosa universidad italiana de Arte y Diseño LABA, con más de 20 años de historia y 2.500 estudiantes matriculados cada año. 

Concebido a partir de ejes como la multidimensionalidad, el vídeo en sus múltiples formatos, la luz, el espacio sonoro en interacción live, la incorporación de las nuevas tecnologías, la participación de los internautas en el devenir de la obra o la interacción con el público, el Máster se articula alrededor de cuatro fases, a lo largo de las cuales los alumnos aprenden a concebir, construir e interactuar con los elementos protagonistas de la escena, al tiempo que realizan una inmersión completa y exigente en el desarrollo de una obra escénica.

Durante la primera fase del curso, a lo largo de los primeros cinco meses, los alumnos aprenderán y experimentarán con los conceptos y técnicas necesarios para la creación multimedia en las artes escénicas. A su vez, recibirán una sólida formación en el uso de los softwares más punteros y profesionales existentes en la actualidad.

El gran reto del Máster es que los conocimientos adquiridos durante los primeros seis meses confluyan en la tercera fase, dando forma a un espectáculo bajo la supervisión de Pep Gatell, Director Artístico de Fundación Épica La Fura dels Baus, Cristina Casanova, Directora del máster, y un profesorado compuesto por prestigiosos artistas y profesionales en activo. Dicho montaje se estrenará el 17 de diciembre de 2022 en el TEM, para Casanova, “uno de los mejores espacios teatrales de València”. “Este estreno constituye una gran oportunidad y un importante reto para todo el alumnado y profesorado, y una ocasión para la ciudad para enriquecerse con una oferta de formación puntera y experimental en el sector de las artes escénicas”. 

Encuentra las entradas de tu cine favorito con increíbles descuentos

Gana dinero con tu blog.

Gana dinero con tu blog.
Te enseño como

¿Nos invitas a un café?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Entradas populares

Páginas