Buscar este blog

Breaking News

viernes, 31 de enero de 2020

Teatro El Musical - TEM- presenta PRÓXIMO revitalizando artisticamente EL CABANYAL

Los musicales son posiblemente uno de los géneros que más me gustan. Cuando llega el resumen de Spotify al final del año, con pasión pero un poco de vergüenza, la aplicación les dice a todos mis amigos y seguidores que Hugh Jackman o Lil Manuel Miranda han sido los cantantes más escuchados en este año.  Moana, Hamilton, o The Greatest Show.

En Valencia tenemos la suerte de tener un espacio dedicado al teatro, a obras independientes y la oportunidad de ver pequeñas piezas de autores que nos llenaran el corazón, en el espacio el teatro Musical, el TEM.
Será la primera ocasión que visitemos las instalaciones del teatro para hablaros de la programación tan especial y unica que tienen para ofrecernos.

Próximo


DATA: 1 de febrer, 20:30 h.
PREU: 12 €
AFORAMENT: 402 localitats

Què passa quan el cos està lluny d’on està l’emoció?
A través de la història de Pablo (Lautaro Perotti), un argentí que es troba a Austràlia, i Elián (Santi Marín), un actor espanyol que viu a Madrid, Claudio Tolcachir, autor i director de Próximo, indaga al voltant dels vincles fundats en la distància. Dos homes desenvolupen una història d’amor marcada per la llunyania física, i poc a poc cada un es converteix en l’única cosa que l’altre té al món, però sempre lluny, sense tocar-se.
En els temps de Tinder la relació epistolar ha estat substituïda per les xarxes socials: s’agreguen a les xarxes, es laikeen, es coneixen, s’acompanyen i s’estimen. Però què passa en el cos quan l’afecte succeeix sempre més enllà dels nostres límits? Podem estimar sense tocar-nos, sense olorar, sense conèixer la pell?
Próximo naix de l’instant quan la comunicació es talla, la falsa sensació d’ocupar el mateix espai es trenca i la solitud ho inunda tot.
La poesia de teatre és l’àmbit més cru per mostrar una distància tan irreal com la proximitat d’un Skype. S’estableix un pacte màgic amb l’espectador a l’hora de crear una ficció: creure que aquestos dos personatges que veiem a mig metre en escena, es troben, en realitat, a milers de quilòmetres.
El commovedor text de l’argentí indaga sobre la identitat, la soledat, la por a mostrar-nos i el canvi de paradigma en les relacions. Com les noves tecnologies permeten als qui es connecten mantenir-se a distància… protegits de tot compromís.

REPARTIMENT
Lautaro Perotti 
Santi Marín
FITXA ARTÍSTICA
Text i dirección: Claudio Tolcachir
Ajudant de dirección: Cinthia Guerra
Producció: Jonathan Zak i Maxime Seugé
Disseny escenogràfic: Sofia Vicini
Disseny Il·luminació: Ricardo Sica
Distribució a Espanya: Producciones Teatrales Contemporáneas
Producció: Complejo Teatral De Buenos Aires, Maxime Seugé, Jonathan Zak
Venta de entradas:
Teatre El Musical
Plaça del Rosari, 3. El Cabanyal - Canyamelar. 46011 València.

Sala Principal 

Teatro El musical, TEM revitaliza la zona 
del cabanyal artisticamente.

Encuentra las entradas de tu cine favorito con increíbles descuentos

Gana dinero con tu blog.

Gana dinero con tu blog.
Te enseño como

¿Nos invitas a un café?

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Entradas populares

Páginas